top of page

OM OS

Vores Historie

Ready4event er et firma, der planlægger firmafester, teambuildning events, anderledes arrangementer, private arrangementer, skolearrangementer, fødselsdage, polterabend osv og vores aktiviteter er sjove og underholdende.

 

Ready4event afholder vin,øl og gin smagning, enten på jeres lokation, eller en vi finder. 

 

Vi laver gaveæsker til firmagaver med nøje udvalgte produkter, som vi selv synes er lækre. Man kan købe færdiglavet gaveæsker, eller I kan vælge indholdet udfra de produkter vi tilbyder under gaveæsker. Vi laver gaveæsker til mænd og kvinder, vi laver gaveæsker til firma julegaver, jubilæer og skal I bruge smukke blomster buketter, sørger vi også for det. Alt efter hvor mange gaveæsker I ønsker, kan disse blive leveret til firmaadressen. Vi laver også personlige gaveæsker, hvis man skal bruge en gaveæske til fødselsdag, eller lignende.

Vi kan sørge for det fulde events med aktiviteter, mad og drikke, eller være en del af et større event. Vi laver events i hele Danmark og har din skole, klub eller anden organisation brug for en sjov og underholdende dag, så hiv fat i os og vi vil give jer en uforglemmelig oplevelse. Vi kan skræddersy eventet præcis efter jeres ønsker og behov. Så ønsker du en topklasses oplevelse, så lad os hjælpe jer og bringe eventyret og magien til jer. Læn jer tilbage og lad Ready4evnet tage dig med på en sjov oplevelse, du sent vil glemme.

bottom of page