top of page
Event

Firmaevents

Hos Ready4event hjælper vi din virksomhed med, at planlægge det perfekte firmaevent. Mangler du idéer, er der fri mulighed for at kontakte vores top professionelle medarbejder, som hjælper dig til at planlægge det perfekte event.

Pakker

Ønsker I selv at blande jeres aktiviteter til jeres fede firmafest, så giver Ready4event 20% af den samlet leje, ved 4 aktiviteter eller derover. Dette tilbud gælder ikke sammen med andre pakketilbud. Klik her for at kontakte.

LET THE FUN BEGIN

 

Vi planlægger firmafester, teambuilding, events, smagninger, konkurrencedage og alle former for sjove arrangementer. Vi kan arrangere hele oplevelsen med mad, drikke og sjove aktiviteter. Vi arrangerer underholdning ud fra hvad du og dit firma har brug for. Lad os stå for jeres fest og det bliver en dag I aldrig glemmer.

 

Ready4event bringer festen til jer, uanset hvor i Danmark og alle aktiviteter leverer og henter vi. Vi varetager store som små events i hele Danmark

 

Skriv til os for et uforpligtende tilbud og vi hjælper med jeres behov til sommerfester, julefrokoster, fodboldstævner, VM træf samt meget mere. 

Let your dream come true, hos Ready4event

Hvid og pastele enkel collage Facebook opslag.png
bottom of page